Låt ditt sportintresse synas i hemmet

 

En av de allra senaste trenderna när det kommer till hem och inredning är att använda sig av en personlig stil. Man vill helt enkelt att det ska synas vem det är som bor i hemmet och hur den personen är. Så vad passar då bättre än att låta sitt sportintresse synas där hemma. Våra bowlingklot har legat gömda i garderoberna alldeles för länge, nu är det helt enkelt dags att stolt visa upp vad vi har för intressen. För de bowlingintresserade finns det massor av sätt att låta favoritsporten ta plats i hemmet.

Ett sätt som de flesta nog tänker på är naturligtvis att ha pokaler, medaljer och andra sportsliga utmärkelser synligt i hemmet. En idé är till exempel att skapa en prishylla där man kan samla de pris som man mottagit. Det är både snyggt och roligt att kunna visa upp att man faktiskt rönt framgångar inom sin sport.

En annan rolig grej man kan göra, och som dessutom inte är så speciellt vanlig, är naturligtvis att låta det viktigaste av allt, bowlingklotet såklart, stå framme i hemmet. Genom att tillverka en enkel ställning där klotet kan vila när det inte används kan man skapa en helt egen och väldigt unik dekoration som inte finns i så många hem.

Foton och tavlor

Ball_and_pinEtt enkelt sätt att få till den där personliga känslan är naturligtvis att inreda med massor av foton och tavlor som har personliga motiv eller som avbildar en när man sysslar just med bowling. Kanske kan man till och med våga gå ett steg längre än så och låta trycka upp en fototapet utifrån ett av sina favoritfoton. Varför till exempel inte välja ett foto där man lyckas med en riktigt snygg strike som sedan kan få pryda en vägg där hemma. Andra saker som förknippas med bowling kan ju med fördel även de hängas upp på väggarna. Det kan till exempel bli riktigt snyggt att spika upp ett par av dina gamla bowlingskor på väggen. Har man dessutom mottagit diplom eller liknande utmärkelser för prestationer inom bowlingsporten är dessa fina att rama in och hänga upp.

Leave a Reply

mts_cool